Tilburg City of Learning
AboutPlaylists All activities Login Sign up
1

Future Fit Café - Youth Co Design

Thursday, November 26, 2020 19:00
Add to calendar
Join
OverviewBadges

Future Fit Café - Youth Co Design

Thursday, November 26, 2020 19:00
JoinPersonal development

Content

In deze workshop kijken we terug op de gesprekken over jezelf, de vaardigheden die jij nog moet op doen en de toekomst die je voor ogen hebt! Laat jezelf inspireren door levensechte future fit rolmodellen en stel hen de vragen die je wilt stellen. Na het terugblikken en inspireren gaan we ook in actie. Aan de hand van jouw toekomstplan gaan we onderzoeken wat er voor nodig is om daar te komen. Wat zijn de struggles hier binnen, wie heb je daar voor nodig en hoe kom je in actie? Allerlei vragen waar jij in deze workshop antwoord op krijgt. Met aan de eindstreep doelen op te stellen en een Call To Action waar je jouw doelen gaat uitvoeren! Na deze workshop heb je nadgedacht over jou toekomst en jouw eerste stappen gezet binnen deze toekomst. Jij bent Future Fit!

Get activity badge

Get activity badge subtitle

Future Fit Café Get this badge

In deze badge hebben deelnemers terug gekeken naar de gesprekken over zichzelf, de vaardigheden die zij nog moeten op doen en de toekomst die zij voor ogen hebben. Zij hebben samen met andere jongeren een eigen toekomstplan opgesteld en hebben daarin onderzocht wat er voor nodig is om daar te komen. Zij hebben de obstakels en de tools om in actie te komen in kaart gebracht. Uiteindelijk hebben de deelnemers doelen opgesteld die zij gaan ondernemen om te komen tot hun toekomst droom. Na deze workshop heeft de deelnemer de eerste stappen gezet binnen zijn toekomst. Zij zijn Future Fit!
Tasks
Task no. 1
Issued by organiser or scanning QR code
De deelnemer heeft deelgenomen aan de workshop

Badges 1

Skills

ESCO
#translate strategy into operation
ESCO
#personal development
ESCO
#engineering processes
Personal development
Added to playlist (0)
Time to complete: 1 hour 30 minutes
Share:

Organisers

Tilburg City of Learning
BreakThrough
Vibe Active
At Jaimy
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeAll activitiesPlaylistsMap