Tilburg City of Learning
Playlist All activities Login Sign up
1

Get in action during Corona #2 set your mindset in growth mode

Join
OverviewBadges

Get in action during Corona #2 set your mindset in growth mode

JoinPersonal development

Content

Quarantine is hard! Vind je het ook zo moeilijk om positief te blijven deze dagen? Weet je niets meer te doen en komt Netflix ook je neus uit? Dan vind je op het platform 10 activiteiten die jouw quarantine een stuk beter zullen maken! Met deze activiteiten kun je toch socializen, nieuwe doelen stellen en misschien wel nieuwe hobby’s of kwaliteiten vinden! En natuurlijk het allerbelangrijkste in deze tijd: gezond en fit te blijven!

Het programmeren van een growth mindset, dat is de tweede activiteit en een hele belangrijke van de reeks: get in action during corona. Angst en onzekerheid zijn twee begrippen die tijdens deze corona crisis door ieder zijn hoofd spelen. De een heeft deze gevoelens sterker dan de ander. Het is een situatie waarin mensen moeten afwachten en afwachten totdat ze weer verder kunnen met daar waar ze gebleven waren. Tijdens dat afwachten kun je misschien wel nuttigere dingen doen dan alle series op Netflix afgaan. Maak gebruik van de ruimte die je overhoudt in jouw agenda. We zijn gewend aan druktes en plannen. Nu kun je eens even op adem komen en de mindset gebruiken om nieuwe doelen te stellen en te reflecteren over hoe dingen nu gaan in jouw leven. Je kunt nieuwe vaardigheden opdoen en zien waar jij als persoon echt energie van krijgt. Om hier te komen is het belangrijk om jouw mindset eens te onderzoeken. Lukt het jou om in deze tijd ruimte te maken voor nieuwe dingen of blijf je vast aan oude patronen? Alles draait om de mindset, vooral in deze tijden!

Get activity badge

Get activity badge subtitle

Get in action during Corona #2 set your mindset in growth mode Get this badge

Bij het behalen van deze badge heb je geleerd hoe je jouw mindset kunt veranderen in een meer groeiende mindset. Het zien van mogelijkheden in plaats van obstakels of misschien wel het belangrijkste: het niet alleen zien van het doel maar ook de weg ernaartoe. Vooral in de corona crisis is ons doel om dit virus te bestrijden maar de weg ernaartoe is voor de toekomst misschien nog wel waardevoller dan het einddoel. Je leert tijdens het behalen van deze badge jouw eigen doelen creeëren via een groeiende mindset en dit kan je helpen binnen jouw hele leven! Dus go get that badge!!!
You have to finish all tasks to get the badge
Tasks
Task no. 1
Evidence verified by: One activity organiser
Bekijk het filmpje over the growth mindset en beantwoord de volgende vragen:

  • Heb jij een growth of fixed mindset?
  • Hoe zorg je voor een growth mindset?
  • Hoe kan jij dit toepassen binnen je werk of studie?
  • Zijn er nieuwe doelen die je wilt bereiken?
Task no. 2
Evidence verified by: self-approve
Maak een top 10 lijst met doelen die je graag wilt bereiken. Er zijn geen kaders, geen regels dus alles mag! Hang ze boven je bed, op de achtergrond van je laptop of op een andere plek waar je deze vaak ziet. Steeds als je hiernaar kijkt denk je aan de doelen die je wilt behalen. Geloof me, ze komen uit! Met jouw growth mindset!

Om deze lijst te realiseren kun je gaan bedenken hoe je deze doelen wilt bereiken. Begin klein en in stapjes.

Badges 1

Skills

ESCO#translate strategy into operation
ESCO#personal development
Personal development
Added to Playlist (0)
Time to complete: 2 hours
Share:

Organisers

Tilburg City of Learning
Badgecraft
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to other language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeAll activitiesPlaylistMap