About
Playlists
Sign up
Get Future Fit #2 future skills

AI IQ

Digitale assistenten zijn er in inmiddels vele vormen, bijvoorbeeld de robots in de zorg of het onderwijs, de slimme luidsprekers via het internet als Google assistant en Amazon Alexa. De houder van deze badge is zich bewust dat het van belang is om meerdere van slimme digitale assistenten voor je aan het werk te kunnen zetten.
You have to finish all tasks to get the badge
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: self-approved
Noteer drie manieren waarop je vandaag kunt beginnen om deze vaardigheid uit te bouwen.
Login and start quest
Task no.2
Evidence verified by: self-approved
Wanneer je iets niet zeker weet of de mening van anderen wilt, spreek dan af met een vriend, een leraar of een jongerenwerker en praat erover. Gebruik het Cities of Learning platform: zoek gewoon op een van de vaardigheden of interessegebieden en kijk wat er opduikt. Volg de meest interessante resultaten totdat je iets vindt dat je inspireert.
Login and start quest
Task no.3
Evidence verified by: self-approved
Deel waarom het volgens jou van belang is om meerdere slimme digitale assistenten voor je aan het werk te kunnen zetten. Je kunt hierbij denken aan het beschrijven waarom dit van belang is. Het is ook mogelijk om hierover een blog of social media post te maken om zo op een positieve wijze aan je zichtbaarheid naar anderen te werken. En die blog hier aan deze taak toe te voegen als bewijs.
Login and start quest

Activity

Get Future Fit #2 future skills
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists