About
Playlists
Sign up
Get Future Fit #2 future skills

Credit for all

Met credits bouw je naamsbekendheid op. Credits vind je bijvoorbeeld in de film en televisiewereld waarbij de betrokkenen het recht hebben om genoemd te worden in de aftiteling. De houder van deze badge is zich bewust dat je credits kunt krijgen voor alles wat je doet of kunt doen.
You have to finish all tasks to get the badge
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: self-approved
Het is goed om met regelmaat te bekijken wat jij hebt bijgedragen. Je kunt bijvoorbeeld 1 keer per week of 1 keer per maand een uur gaan zitten en het op een rij zetten. Alle bijdragen zijn goed, klein en groot. Bedenk hoe je hierbij stil wilt staan, kan het bijvoorbeeld een keer wanneer je in de trein zit? Of aan het wandelen bent door de stad? Of wil je er liever echt een keer voor gaan zitten en opschrijven? Belangrijk is wel dat je de bijdragen heel bewust benoemd.
Wat heb jij afgelopen week bijgedragen? Denk hierbij zowel aan persoonlijke als aan carrière gerichte bijdragen. Maak deze bijdragen zichtbaar door ze op te schrijven of een visueel overzicht te maken.
Login and start quest
Task no.2
Evidence verified by: self-approved
Bedenk aan de hand van het overzicht aan wat jij hebt bijgedragen, of er onderdelen zijn waar je credits voor wilt. En zo ja, hoe wil je deze dan verwezenlijken?  Wanneer je credits gaat verwezenlijken dan kan het goed zijn om echt de feiten te benoemen. Bijvoorbeeld “ik heb een social media post geplaatst en 600 personen hebben die post gezien”. 
Zijn er bijdragen die je helder wilt maken? Benoem ze dan hier en daarbij ook hoe je credits kunt krijgen.
Login and start quest

Activity

Get Future Fit #2 future skills
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists