About
Playlists
Sign up
Get Future Fit #2 future skills

Shared risks and assets

Het is van belang om samen te werken en ervaringen en kennis te delen met anderen. De houder van deze badge is zich bewust van de waardevolle aspecten in een sociaal en professioneel netwerk. Zodat er bijgedragen kan worden aan nieuwe manieren van gelijkheid. En iedereen beschermt wordt in in een risicovolle wereld. De houder van deze badge heeft nagedacht over als er de mogelijkheid is om iets goeds te doen voor de samenleving, wat zou dit dan zijn? Draagt het bij aan gelijkheid? Krijgen mensen die dit nodig hebben extra bescherming door dit plan?
You have to finish all tasks to get the badge
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: self-approved
Er zijn vele initiatieven die door jongeren worden opgepakt. Een mooi voorbeeld is het project ‘ik ben geweldig’ van de Nationale Jeugdraad: https://www.njr.nl/nl/verhalen/ik-heb-een-geweldig-plan/ Je kunt voor jouw plan zelfs €1000,- aanvragen om het initiatief uit te voeren.
Ontdek je happycode en own it via https://test.njr.nl.
Login and start quest
Task no.2
Evidence verified by: self-approved
Met de uitslag van jouw happycode test kun je bekijken of je eventueel een super plan weet waardoor je iets kunt bijdragen aan de samenleving. Dit kan iets heel kleins zijn of een groter idee. Lees de website door van ‘doe iets geweldigs’
Login and start quest
Task no.3
Evidence verified by: self-approved
Stel dat je je plan wilt uitvoeren, wie in jouw netwerk kunnen je dan helpen? Draag je met jouw plan bij aan nieuwe manier van gelijkheid? Bescherm je mensen wanneer je jou plan uitvoert? Of heb je andere doelen?
Beschrijf hier je idee, de mensen uit jouw netwerk die je eventueel kunnen helpen en wat jouw bijdrage is aan een betere wereld.
Login and start quest

Activity

Get Future Fit #2 future skills
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists