About
Playlists
Sign up
Get Future Fit #2 future skills

Future thinking

Wat zijn de mentale gewoonten die je kunnen helpen om vandaag aan je toekomst te beginnen?De houder van deze badge heeft aan deze competentie gewerkt door na te denken over de toekomst, er een positieve vibe aan te koppelen en NU te beginnen aan het verwezenlijken van de toekomst.
You have to finish all tasks to get the badge
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: self-approved
Nadenken over wat jij in de toekomst wilt is belangrijk. Het helpt je doelen te stellen. Maar heel vaak is het best ingewikkeld om datgene wat je wilt ook te bereiken. Droom erop los en fantaseer wat jij in 2030 graag wilt kunnen. Deel dit in een paar steekwoorden.
Login and start quest
Task no.2
Evidence verified by: self-approved
Maak van je doel een positieve obsessie! Oftewel vind jij iets super interessant? Gebruik dit dan om je droom te bereiken. Want wil je volhouden wat jij wilt bereiken, dan helpt het wanneer je er extreem enthousiast van wordt en er graag aan gaat werken. Waar wordt jij extreem enthousiast van?
Login and start quest
Task no.3
Evidence verified by: self-approved
Begin nu! Wachten tot morgen helpt niemand. Ook een klein stapje brengt je dichter bij je doel. 2030 lijkt nog ver maar komt ieder uur een stukje dichterbij. Wat is de stap die jij vandaag al gaat zetten om in 2030 daar te zijn waar jij wilt zijn?
Login and start quest

Activity

Get Future Fit #2 future skills
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists