About
Playlists
Sign up
Leergebied®

Design Thinking | Probleemoplossend handelen

De houder van deze badge heeft laten zien dat hij/zij de Design Thinking aanpak kan toepassen. De deelnemer heeft als teamlid gebruik gemaakt van de gestructureerde aanpak Dutch Design Deltas. Deze aanpak omvat 3 hoofdstappen:
  1. context design: Het verhelderen van de context van het vraagstuk en het verdiepen in de pijn en behoeften van belanghebbenden via empathische gesprekstechnieken. Onderzoek naar kansrijke ontwikkelingen en trends.
  2. concept design: Veel ideeën bedenken en selecteren van de meest kansrijke ideeën. Die ideeën tot een concept vormen en het delen van het concept om echt tot de kern te komen.
  3. experiment design: Het concept tastbaar en visueel maken in de vorm van een prototype. Een experiment opzetten en het prototype testen bij de eindgebruikers om het concept via meerdere experimenten steeds verder te verbeteren. Het presenteren van het concept aan belanghebbenden als eerste stap richting realisatie.
Deze toekenning van deze badge is onderschreven door de gecertificeerde Dutch Design Deltas facilitators en peer-reviewed door de teamleden van de badge-houder.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
De houder van deze badge heeft aangetoond over de volgende vaardigheden te beschikken:
#ontwerpproces, #omgaan met onzekerheid, #instructies uitvoeren, #onderzoeksinterviews uitvoeren, #gegevens analyseren, #visuele gegevenspresentatie bieden, #problemen analyseren met het oog op kansen, #kansen herkennen, #creatief denken, #oplossingen voor problemen creëren, #storyboards creëren, #ontwikkeling van prototypen, #gebruikersinterface testen, #experimentele gegevens verzamelen, #conclusies presenteren

Interest categories

Learning to learn

Tags

##ontwerpproces, #omgaan met onzekerheid, #instructies uitvoeren, #onderzoeksinterviews uitvoeren, #gegevens analyseren, #visuele gegevenspresentatie bieden, #problemen analyseren met het oog op kansen, #kansen herkennen, #creatief denken, #oplossingen voor problemen creëren, #storyboards creëren, #ontwikkeling van prototypen, #gebruikersinterface testen, #experimentele gegevens verzamelen, #conclusies presenteren
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists