Tilburg City of Learning
Playlist All activities Login Sign up
1

Befriend the machines

Thursday, May 14, 2020 12:00 - 13:30
Add to calendar
Join
OverviewBadges

Befriend the machines

Thursday, May 14, 2020 12:00 - 13:30
JoinCivic engagement

Content

De toekomst is een hele nieuwe wereld die nog moet worden opgebouwd - en jij bent degene die het gaat bouwen. Met je eigen doel en je eigen passie. Voor het online platform Tilburg.cityoflearning.eu kunnen jongeren de komende jaren meedenken bij het ontwikkelen van DE manier van leren die jongeren graag in hun stad willen terugzien. Op donderdag 14 mei van 12.00 tot 13.30 uur zullen we de eerste pilot draaien waarbij we jou gaan interviewen. Gewoon via Zoom, dus je kunt lekker vanaf de bank bij jou thuis meedenken. Of nee, het is niet alleen meedenken! We gaan daadwerkelijk hard aan de slag. Dus houdt pen en papier bij de hand, want je kunt ook veel leren! foto (c) Ali Pazani

Material

  • Befriend the machine werkbladen

Get activity badge

Get activity badge subtitle

Befriend the machines Get this badge

De toekomst is een hele nieuwe wereld die nog moet worden opgebouwd - en jij bent degene die het gaat bouwen. Met je eigen doel en je eigen passie.

Voor het online platform Tilburg.cityoflearning.eu kunnen jongeren meedenken bij het ontwikkelen van DE manier van leren die jongeren graag in hun stad willen terugzien. De eigenaar van deze badge heeft actief meegedaan in het ontwikkelen van een 12 jaren visie over de manier van leren die bij de jongere van nu passend is.
You have to finish 1 task to get the badge
Tasks
Task no. 1
Evidence verified by: self-approve
Tijdens het interview heb je nagedacht over hoe jij en de mensen die voor jou belangrijk zijn in het verleden geleerd hebben. Beschrijf hier wat je hierbij opmerkzaam vind.
Task no. 2
Evidence verified by: self-approve
Het tweede deel van het interview draait om DIGITALE COMPETENTIES en ons vermogen om digitale competenties van nut te laten zijn voor onszelf. Steeds meer mensen zijn gaan werken met online middelen. Soms gebruik je zelf online middelen, soms moet je ze beheren en soms moet jij iets doen waardoor digitale competentie gaat werken. Wat zou je zeggen dat je heel goed weet te doen in de Befriend the Machine zone.
Task no. 3
Evidence verified by: self-approve
Nu gaan we verschuiven van het heden naar de toekomst. We gaan ons voorstellen dat het 2032 is - dus 12 jaar in de toekomst. Hoe oud word je dan? Wie zijn er in je leven in 2032, stel je voor waar je bent, waar leef je en hoe ziet je buurt eruit, denk over wat je doet voor de lol en wat er gebeurt in de wereld om je heen. Oké, dus met dat in gedachten gaan we opnieuw kijken naar de zone Befriend the Machines, maar deze keer denken we na over de periode 2032. Beschrijf de strategie om te behalen wat jij wilt behalden en waarvan jij denkt dat die het meest belangrijk zal zijn of het meest inspirerend voor je toekomst.

Badges 1

Skills

ESCO#innovation processes
Civic engagement
Added to Playlist (0)
Share:

Organisers

Breakthrough
Tilburg City of Learning
Badgecraft
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to other language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeAll activitiesPlaylistMap