Tilburg City of Learning
Playlist All activities Login Sign up
1

Maak kennis met Youth Co Design

Tuesday, September 1, 2020 12:00 - Monday, August 1, 2022 13:00
Add to calendar
Join
OverviewBadges

Maak kennis met Youth Co Design

Tuesday, September 1, 2020 12:00 - Monday, August 1, 2022 13:00
JoinCivic engagement

Content

De toekomst is een hele nieuwe wereld die nog moet worden opgebouwd - en jij bent degene die het gaat bouwen. Met je eigen doel en je eigen passie. Voor het online platform Tilburg.cityoflearning.eu kunnen jongeren de komende jaren meedenken bij het ontwikkelen van DE manier van leren die jongeren graag in hun stad willen terugzien. Daar draait het project Youth Co Design om! Tilburgse jongeren brengen in kaart welke leermogelijkheden er nodig zijn. Hoe? - door mee te denken over je eigen leerweg en de toekomst die jij voor ogen hebt. Welke activiteiten zijn daarvoor nodig? Je kunt zelfs deze activiteiten samen met ons ontwikkelen! Youth Co Design is een internationaal project en je kunt deelnemen om je ervaringen uit te wisselen tijdens internationale (virtuele) jongerenuitwisselingen. Hierbij werk je  aan ervaringen en vaardigheden die voor jouw toekomst van belang kunnen zijn. Help mee met het ontwikkelen van nieuwe verhalen over hoe de toekomst eruit kan zien!

Bekijk de informatie, doe mee en verdien jou badge!

Get activity badge

Get activity badge subtitle

Deelname Youth Co Design Get this badge

De deelnemer heeft deelgenomen aan een of meerdere activiteiten binnen het Youth Co Design project. Dit houdt in dat de deelnemer heeft nagedacht over zijn eigen leerweg en de toekomst. Daarbij heeft de deelnemer en/of activiteiten ontwikkeld op het tilburgcityoflearning.eu platform. Ook heeft de deelnemer en/of ervaringen uitgewisseld tijdens internationale (virtuele) jongerenuitwisselingen. De deelnemer heeft meegeholpen aan het ontwikkelen van nieuwe verhalen over hoe de toekomst eruit kan zien.
You have to finish 1 task to get the badge
Tasks
Task no. 1
Evidence verified by: One activity organiser
Neem deel aan het gesprek met het jongerenteam
Task no. 2
Evidence verified by: self-approve
Schrijf een korte samenvatting over jouw ervaring van het gesprek met het jongeren team. Laat deze punten hierin terugkomen: Wat neem je mee uit de gesprekken met het jongerenteam? Wat heb jij nodig in de toekomst? Hoe voelde het om na te denken over jouw leerweg en jouw toekomst?
Task no. 3
Evidence verified by: One activity organiser
Neem deel aan de workshop

Task no. 4
Evidence verified by: self-approve
Schrijf een korte samenvatting over jouw ervaringen binnen de workshops. Laat onderstaande punten terugkomen: Hoe denk jij over jouw toekomst? Wat heb je daarvoor nodig? Hoe was het om hierover na te denken en dit uit te schrijven?
Task no. 5
Evidence verified by: self-approve
Upload jouw toekomstplan en laat anderen zien wat jij voor ogen hebt!

Badges 1

Skills

ESCO#innovation processes
ESCO#personal development
ESCO#improve business processes
ESCO#work in an international environment
Civic engagement
Added to playlist (0)
Share:

Organisers

Breakthrough
Tilburg City of Learning
Badgecraft
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeAll activitiesPlaylistMap