Tilburg City of Learning
Sobre
Playlist
Registrar-se
1

In gesprek met Youth co-design

Tuesday, September 1, 2020 12:00 - Nov 30, 12:00
Add to calendar
Participar
Visão globalBadges

In gesprek met Youth co-design

Tuesday, September 1, 2020 12:00 - Nov 30, 12:00
Participar

Sobre

De toekomst is een hele nieuwe wereld die nog moet worden opgebouwd - en jij bent degene die het gaat bouwen. Met je eigen doel en je eigen passie. Voor het online platform Tilburg.cityoflearning.eu kunnen jongeren de komende jaren meedenken bij het ontwikkelen van DE manier van leren die jongeren graag in hun stad willen terugzien. Daar draait het project Youth Co Design om! Tilburgse jongeren brengen in kaart welke leermogelijkheden er nodig zijn. Hoe? - door mee te denken over je eigen leerweg en de toekomst die jij voor ogen hebt. Welke activiteiten zijn daarvoor nodig? Je kunt zelfs deze activiteiten samen met ons ontwikkelen! Youth Co Design is een internationaal project en je kunt deelnemen om je ervaringen uit te wisselen tijdens internationale (virtuele) jongerenuitwisselingen. Hierbij werk je  aan ervaringen en vaardigheden die voor jouw toekomst van belang kunnen zijn. Help mee met het ontwikkelen van nieuwe verhalen over hoe de toekomst eruit kan zien!

Bekijk de informatie, doe mee en verdien jou badge!

Resources

Get activity badge

Get activity badge subtitle

Deelname Youth Co Design Get this badge

De deelnemer heeft deelgenomen aan een of meerdere activiteiten binnen het Youth Co Design project. Dit houdt in dat de deelnemer heeft nagedacht over zijn eigen leerweg en de toekomst. Daarbij heeft de deelnemer en/of activiteiten ontwikkeld op het tilburgcityoflearning.eu platform. Ook heeft de deelnemer en/of ervaringen uitgewisseld tijdens internationale (virtuele) jongerenuitwisselingen. De deelnemer heeft meegeholpen aan het ontwikkelen van nieuwe verhalen over hoe de toekomst eruit kan zien.
Tarefas
Tarefa número 1
Issued by organiser or scanning QR code
Neem deel aan het gesprek met het jongerenteam
Tarefa número 2
Issued by organiser or scanning QR code
Schrijf een korte samenvatting over jouw ervaring van het gesprek met het jongeren team. Laat deze punten hierin terugkomen: Wat neem je mee uit de gesprekken met het jongerenteam? Wat heb jij nodig in de toekomst? Hoe voelde het om na te denken over jouw leerweg en jouw toekomst?

Badges
1

Habilidades

ESCO
#processos de inovação
ESCO
#desenvolvimento pessoal
ESCO
#melhorar os processos empresariais
ESCO
#trabalhar num ambiente internacional
Engajamento cívico
Ingressado (10)
Adicionado à Playlist (0)
Compartilhar:

Organizadores

Breakthrough
Tilburg City of Learning
A Badgecraft roda uma infra-estrutura web para Cidades e Regiões de Aprendizagem. O consórcio Europeu desenvolve esta plataforma com o co-financiamento do programa da União Europeia Erasmus+
Plataforma
Alterar idioma:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
InícioTodas atividadesPlaylistMapa