Tilburg City of Learning
AboutPlaylists All activities Login Sign up
1

Community of Practice City of Learning

Tuesday, February 2, 2021 10:00
Add to calendar
Join
OverviewBadges

Community of Practice City of Learning

Tuesday, February 2, 2021 10:00
Join

Content

Cities of Learning nodigt je uit voor de Community of Practice. 

Wij houden van het uitwisselen van kennis en ervaringen. Zelf hebben wij kennis over het Cities of Learning platform en Open Badges, maar ook wij bouwen graag door op jouw kennis! Graag nodigen wij je daarom uit om deel te nemen aan onze Community of Practice bijeenkomsten.

Tijdens deze meeting gaan wij samen met onze partners, collega’s en vrienden het gesprek aan met als doel het delen van kennis en inzichten. Deze Community of Practice staat in het teken van Badges en de gamification van leerprocessen. We gaan in op de volgende vragen: Hoe worden Badges gebruikt om gamification toe te passen in leerprocessen? Hoe worden Badges gedeeld? Waar kun je Badges vinden? Ben jij geïnteresseerd in deze onderwerpen. Wil je graag meer weten over Cities of Learning? Ben je benieuwd naar de gezichten achter Dutch Cities of Learning. Of wil je gewoon graag even een kijkje komen nemen tijdens een van onze Communities of Practice? Schrijf je dan nu in: https://forms.gle/1JiekVXmkvVQRavs6 en je ontvang van ons de Zoom link.Get activity badge

Get activity badge subtitle

Community of Practice City of Learning Get this badge

De houder van deze badge heeft deelgenomen aan de City of Learning Community of Practice en heeft actief bijgedragen aan het delen van kennis, inzicht en ervaring rondom Open Badges en innovatief leren met de andere aanwezigen.
Deze Community of Practice staat in het teken van een volwaardige activiteit op het Cities of Learning platform. We gaan in op de volgende vragen: welke eigenschappen heeft een goede activiteit nodig, hoe link je een activtieit aan je doelgroep, hoe vertaal je je wensen.

Tasks
Task no. 1
Issued by organiser or scanning QR code
Neem deel aan de Community of Practice van februari 2021

Badges
1

Skills

ESCO
#design
ESCO
#creative thinking
ESCO
#construction teamwork
Creativity and design
Added to playlist (0)
Time to complete: 1 hour
Share:

Organisers

Breakthrough
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeAll activitiesPlaylistsMap