Tilburg City of Learning
About
Playlists
Sign up
1

VibeActive podcast #2: De kracht van mindset

Tilburg, Netherlands
Join
OverviewBadges

VibeActive podcast #2: De kracht van mindset

Tilburg, Netherlands
Join

Content

VibeActive gelooft in de kracht van beweging! In deze bizarre tijd is het helaas niet mogelijk om dit jou tijdens fysieke trainingen te laten ervaren. Daarom hebben wij ons zelf de vraag gesteld: 'Hoe kunnen wij de boodschap van VibeActive toch overbrengen?' Door een VibeActive podcast te maken! Een podcast waarin onderwerpen worden besproken die jou zowel letterlijk als figuurlijk in beweging brengen. Elke podcast wordt afgesloten met een 'Active-opdracht' zodat jij toch vanuit thuis de kracht van beweging kan ervaren. 💪

Deze podcast staat in het teken van mindset. De vraag die centraal staat is: Wat is mindset, hoe wordt je je er bewust van en wat voor invloed heeft sporten op je mindset? Sport en mindset hebben namelijk veel met elkaar te maken. Door onze ervaringen te delen, willen wij jullie deze link laten zien en ervaren! De podcast wordt afgesloten met een Active-opdracht om bewust met je mindset bezig te zijn.

https://youtu.be/HikSTthuJ4Y

Resources

  • www.darebee.com

Get activity badge

Get activity badge subtitle

VibeActive podcast #2: De kracht van mindset Get this badge

Tasks
Task no. 1
Evidence verified by: one activity organiser
In de podcast hebben wij het over de combinatie tussen sport en mindset. Voor de Active-opdracht hebben wij de site Darebee met jullie gedeeld. Bekijk deze site via materiaal. __ Kies een schema uit die jij hebt gebruikt voor de Active-opdracht. Sla dit schema op en voeg hem toe als bewijslast.

Location

Tilburg, Netherlands

Badges
1

Skills

ESCO
#be in touch with your body
ESCO
#think proactively
ESCO
#personal development
Personal development
Joined (2)
Added to playlist (1)
Time to complete: 20 minutes
Share:

Organisers

VibeActive

Used in playlists

Maak kennis met jezelf!
VibeActive
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeAll activitiesPlaylistsMap