Tilburg City of Learning
Sobre
Playlist
Registrar-se
1

Leerwerkplek Autotechniek

Participar
Visão globalPatentes

Leerwerkplek Autotechniek

Participar

Sobre

Hou jij van sleutelen? Lees dan verder!

Je komt binnen en pakt eerst een kop koffie. Samen spreek je de dag door. Voor vanmorgen staan er een APK, grote beurt, kleine beurt, wintercheck en motorstoring. Intussen komt een klant zijn auto brengen. Je staat hem te woord en informeert of er nog bijzonderheden zijn.

Je hebt net geleerd hoe je de Corsa kunt uitlezen en hangt deze aan de computer. Een kleine storing is met een reset verholpen, maar wanneer het bv een kapotte EGR klep is, heeft dit invloed op de rest van de planning.

Intussen is jouw collega als keurmeester begonnen met een APK bij de Polo. Tijdens de voorschouw door jou waren er twee kale banden en kapotte kenteken verlichting geconstateerd. Ook zag je een gaatje bij de chassis balk dat dicht gelast moet worden.

Je zet intussen de Mondeo klaar voor de wintercheck en start met de vloeistoffen check. Op de achtergrond gaat de telefoon voor een spoedje.

Een trouwe klant staat met panne langs de weg en wil graag telefonisch advies voor haar Yaris. Het lijkt een accu die slecht is. Je adviseert haar met startkabels te starten en zsm langs te komen. Gelukkig heb je in het magazijn net de juiste accu vooruit besteld en kun je die in de namiddag nog monteren.

Maar eerst krijg je nog een praktijk instructie van jouw leermeester over hoe je een oliefilter voor de Punto moet vervangen met oliewissel. Gebruik jij wel de juiste synthetische olie?

Je bent er maar druk mee en de ochtend vliegt voorbij!

Meer weten over hoe de rest van zijn dag eruit ziet? Kijk dan naar bijgaande functie beschrijving voor een indruk (deze volgt zsm). In de badge tref je binnenkort aan wat er vanuit het praktijkleren gevraagd wordt. Hier wordt dan een werkproces beschreven en uitgewerkt in een zogenaamde playlist.

Het betreft een garage in midden Brabant met zorg voor mens en techniek die een opleidingstraject aanbiedt en jongeren een kans geeft.

Veel sleutelplezier!

Get activity badge

Get activity badge subtitle

Leerwerkplek Autotechniek Get this badge

Hou jij van sleutelen?
Tarefas
Tarefa número 1
Issued by organiser or scanning QR code
Participate in activity

Patentes
1

Habilidades

ESCO
#automotive engineering
ESCO
#assemble batteries
ESCO
#use welding equipment
ESCO
#operate warehouse materials
ESCO
#greet guests
ESCO
#understand instructions
ESCO
#purchase car materials
ESCO
#lubricate engines
ESCO
#apply assembly techniques
ESCO
#have computer literacy
ESCO
#communicate by telephone
Tecnologia e computadores
Ingressado (2)
Adicionado à Playlist (1)
Compartilhar:

Organizadores

PopUp!

Used in playlists

Playlist Leerwerkplek Autotechniek
PopUp!
A Badgecraft roda uma infra-estrutura web para Cidades e Regiões de Aprendizagem. O consórcio Europeu desenvolve esta plataforma com o co-financiamento do programa da União Europeia Erasmus+
Plataforma
Alterar idioma:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
InícioTodas atividadesPlaylistMapa