Sobre
Playlist
Regístrate
1

Film Alleen op avontuur

Tilburg, Netherlands
Participar
Panorama generalInsignias

Film Alleen op avontuur

Tilburg, Netherlands
Participar

Contenido

Van 1-8 oktober 2020 is de Week tegen Eenzaamheid, waarin Nederlanders met elkaar eenzaamheid bespreekbaar maken en in actie komen. In deze activiteit nodigen we je uit een van de twee volgende films te kijken:
  1. ** Into the wild **; Dit is het waargebeurde verhaal van Christopher McCandless (Emile Hirsch). Net geslaagd voor zijn studie heeft hij een veelbelovende toekomst tegemoet, maar daarentegen stapt McCandless uit zijn gemakkelijke leven in de wildernis op zoek naar avontuur. Deze tocht veranderd deze jonge zwerver.
  2. ** Wild **; Wild is gebaseerd op het gelijknamige, autobiografische boek van Cheryl Strayed, die na een tragische ervaring en jaren van seks en drugs, in 1995 besluit om ongetraind en in haar eentje de Pacific Crest Trail te lopen. Een zware tocht van ruim 1700 kilometer van Mexico – via Californië en Oregon – naar Canada.Beiden kijken mag natuurlijk ook. Ze zijn absoluut de moeite waard. In bijgaande links tref je een trailer en een review. Beide avontuurlijke films gaan over maatschappelijke vragen, waarin eenzaamheid, zingeving, zelfreflectie, familie en identiteit een belangrijk deel vormen.
Na afloop kun je een aantal vragen beantwoorden om jouw badge te verdienen.
Veel kijkplezier.

Material

Consigue la insignia de actividad

Alleen op avontuur Consigue esta insignia

Van 1-8 oktober 2020 is de Week tegen Eenzaamheid, waarin Nederlanders met elkaar eenzaamheid bespreekbaar maken en in actie komen. De eigenaar van deze badge heeft tijdens deze actieweek een film bekeken waarin de hoofdpersoon een lange tocht maakt op weg naar het vinden van je beste zelf.#eentegeneenzaamheid
Tiene que terminar 1 tarea para obtener la insignia
Tareas
Tarea no.1
Evidencia verificada por: auto aprobación
Bekijk een van de films.
Tarea no.2
Evidencia verificada por: Un organizador de actividades
Wanneer je naar de hoofdpersoon kijkt aan het begin en aan het einde van de tocht? Wat heeft de tocht de hoofdpersoon dan opgebracht?

Ubicación

Tilburg, Netherlands

Habilidades

ESCO
#estar atento
ESCO
#evaluar la información
ESCO
#cinematografía
Artes y cultura
Añadido a la lista de reproducción (1)
Tiempo para completar: 2 horas
Compartir:

Organizadores

Één tegen eenzaamheid.

Utilizado en las listas de reproducción

Eén tegen eenzaamheid!
Één tegen eenzaamheid.
Badgecraft alberga esta plataforma y la desarrolla junto con organizaciones líderes educativas. El consorcio Europeo desarrolla esta plataforma con la cofinanciación del programa Erasmus+ de la Unión Europea.
Plataforma
Cambiar a otro idioma:
Cofinanciado por el programa Erasmus+ de la Unión Europea
InicioMapaActividadesPlaylist