Lisätiedot
Soittolistat
Rekisteröidy
1

Film Alleen op avontuur

Tilburg, Netherlands
Liity
YleiskatsausOsaamismerkit

Film Alleen op avontuur

Tilburg, Netherlands
Liity

Lisätiedot

Van 1-8 oktober 2020 is de Week tegen Eenzaamheid, waarin Nederlanders met elkaar eenzaamheid bespreekbaar maken en in actie komen. In deze activiteit nodigen we je uit een van de twee volgende films te kijken:
  1. ** Into the wild **; Dit is het waargebeurde verhaal van Christopher McCandless (Emile Hirsch). Net geslaagd voor zijn studie heeft hij een veelbelovende toekomst tegemoet, maar daarentegen stapt McCandless uit zijn gemakkelijke leven in de wildernis op zoek naar avontuur. Deze tocht veranderd deze jonge zwerver.
  2. ** Wild **; Wild is gebaseerd op het gelijknamige, autobiografische boek van Cheryl Strayed, die na een tragische ervaring en jaren van seks en drugs, in 1995 besluit om ongetraind en in haar eentje de Pacific Crest Trail te lopen. Een zware tocht van ruim 1700 kilometer van Mexico – via Californië en Oregon – naar Canada.Beiden kijken mag natuurlijk ook. Ze zijn absoluut de moeite waard. In bijgaande links tref je een trailer en een review. Beide avontuurlijke films gaan over maatschappelijke vragen, waarin eenzaamheid, zingeving, zelfreflectie, familie en identiteit een belangrijk deel vormen.
Na afloop kun je een aantal vragen beantwoorden om jouw badge te verdienen.
Veel kijkplezier.

Materiaali

Hanki aktiviteetti-merkki

Alleen op avontuur Hanki tämä merkki

Van 1-8 oktober 2020 is de Week tegen Eenzaamheid, waarin Nederlanders met elkaar eenzaamheid bespreekbaar maken en in actie komen. De eigenaar van deze badge heeft tijdens deze actieweek een film bekeken waarin de hoofdpersoon een lange tocht maakt op weg naar het vinden van je beste zelf.#eentegeneenzaamheid
Sinun täytyy suorittaa 1 tehtävä saadaksesi merkin
Tehtävät
Tehtävä nro.1
Vastauksen vahvistanut: hyväksy itse
Bekijk een van de films.
Tehtävä nro.2
Vastauksen vahvistanut: Yksi aktiviteetin järjestäjä
Wanneer je naar de hoofdpersoon kijkt aan het begin en aan het einde van de tocht? Wat heeft de tocht de hoofdpersoon dan opgebracht?

Sijainti

Tilburg, Netherlands

Taidot

ESCO
#olla huomaavainen
ESCO
#arvioida tietoja
ESCO
#elokuvaus
Taide ja kulttuuri
Lisätty soittolistaan (1)
Suoritusaika: 2 tuntia
Jaa:

Järjestäjät

Één tegen eenzaamheid.

Käytössä soittolistoilla

Eén tegen eenzaamheid!
Één tegen eenzaamheid.
Badgecraft isännöi tätä alustaa ja kehittää sitä yhdessä johtavien koulutusorganisaatioiden kanssa. Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta myönnettiin osarahoitusta tämän foorumin ensimmäisen version rakentamiseen. Ota yhteyttä support@badgecraft.eu.
Alusta
Vaihda toiseen kieleen:
Osarahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta
EtusivuKarttaAktiviteetitSoittolistat