Σχετικά με εμάς
Playlists
Εγγραφή
1

Get Future Fit #3 rolmodellen

Συμμετοχή
Σφαιρική ΕικόναΣήματα

Get Future Fit #3 rolmodellen

Συμμετοχή

Σχετικά

De wereld veranderd continu en wij moeten daarin mee veranderen. Maar wat als je nog niet goed weet wat je wilt of welke richting je op wilt? Een groot probleem tegenwoordig onder jongeren is de prestatiedruk waarin er van elkaar verwacht wordt dat we in een klap succesvol zijn. Wat als je jezelf de tijd geeft om uit te zoeken waar je voor staat, wat je drijft en waar je enthousiast over wordt? In deze activiteit gaan wij jou daarin helpen! Uit interviews met verschillende jongeren over de wereld zijn negen rolmodellen gekomen die jongeren hebben ontworpen. Het Institute for the Future heeft deze rollen vormgegeven en kunnen als inspiratiebron worden gebruikt voor jongeren. In de bijlage vind je een uitleg over de negen rolmodellen. Stel jezelf de vraag: wordt ik enthousiast van het werken met eco systemen, ben ik een type die een start up wilt opzetten, wil ik de wereld verbeteren of hou ik enorm van persoonlijke ontwikkeling? In deze activiteit kom je erachter!

Invullen op worksheet: omcirkel de twee rolmodellen

Υλικό

  • Rolmodellen

Αποκτήστε το σήμα δραστηριότητας

1

Get Future Fit #rolmodels Αποκτήστε αυτό το σήμα

Πρέπει να λάβεις 1 σήμα σε αυτό το έργο
De eigenaar van deze badge heeft zich laten inspireren door de negen rolmodellen van de toekomst die ontwikkelt zijn door het Institute for the Future. De eigenaar heeft onderzocht wat hem/haar drijft, waar ze enthousiast over worden. Ze hebben een eerste stap gezet binnen hun zoektocht naar een toekomstig plan.
Πρέπει να ολοκληρώσετε όλες τις εργασίες για να αποκτήσετε το σήμα
Εργασίες
Αρ. Εργασίας 1
Τα στοιχεία επαληθεύτηκαν από: Ένας διαχειριστής έργου
Kies twee rolmodellen die jou het meest aanspreken/bij jou passen en beschrijf wat jou precies aanspreekt of inspireert.
Αρ. Εργασίας 2
Τα στοιχεία επαληθεύτηκαν από: αυτο-έγκριση
Benoem drie kenmerken waaraan anderen mensen kunnen zien dat dit rolmodel bij jou hoort of past
Αρ. Εργασίας 3
Τα στοιχεία επαληθεύτηκαν από: αυτο-έγκριση
Waar moet jij persoonlijk nog aan werken om dit rolmodel in de toekomst te kunnen zijn? Of nog beter te worden in het rolmodel? Beschrijf dit.

Δεξιότητες

ESCO
#internet der dingen
ESCO
#plan medium to long term objectives
ESCO
#personal development
Προσωπική ανάπτυξη
Προστέθηκε στην playlist (1)
Ώρα για να ολοκληρωθεί: 30 λεπτά
Κοινοποίηση:

Διοργανωτές

At Jaimy

Χρησιμοποιείται σε playlists

Get Future Fit
At Jaimy
Η Badgecraft φιλοξενεί αυτήν την πλατφόρμα και την αναπτύσσει μαζί με κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Το πρόγραμμα Erasmus + της Ευρωπαϊκής Ένωσης συγχρηματοδότησε την κατασκευή της πρώτης έκδοσης αυτής της πλατφόρμας. Επικοινωνήστε με το support@badgecraft.eu.
Πλατφόρμα
Αλλαγή γλώσσας:
Συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus + της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Αρχική σελίδαΧάρτηςΔραστηριότητεςPlaylists