Apie
Grojaraščiai
Registruotis
1

Get Future Fit #3 rolmodellen

Prisijungti
ApžvalgaŽenkliukai

Get Future Fit #3 rolmodellen

Prisijungti

Apie

De wereld veranderd continu en wij moeten daarin mee veranderen. Maar wat als je nog niet goed weet wat je wilt of welke richting je op wilt? Een groot probleem tegenwoordig onder jongeren is de prestatiedruk waarin er van elkaar verwacht wordt dat we in een klap succesvol zijn. Wat als je jezelf de tijd geeft om uit te zoeken waar je voor staat, wat je drijft en waar je enthousiast over wordt? In deze activiteit gaan wij jou daarin helpen! Uit interviews met verschillende jongeren over de wereld zijn negen rolmodellen gekomen die jongeren hebben ontworpen. Het Institute for the Future heeft deze rollen vormgegeven en kunnen als inspiratiebron worden gebruikt voor jongeren. In de bijlage vind je een uitleg over de negen rolmodellen. Stel jezelf de vraag: wordt ik enthousiast van het werken met eco systemen, ben ik een type die een start up wilt opzetten, wil ik de wereld verbeteren of hou ik enorm van persoonlijke ontwikkeling? In deze activiteit kom je erachter!

Invullen op worksheet: omcirkel de twee rolmodellen

Medžiaga

  • Rolmodellen

Gauk veiklos ženkliuką

1

Get Future Fit #rolmodels Gauk šį ženkliuką

Jūs turite surinkti 1 ženkliuką šiame projekte
De eigenaar van deze badge heeft zich laten inspireren door de negen rolmodellen van de toekomst die ontwikkelt zijn door het Institute for the Future. De eigenaar heeft onderzocht wat hem/haar drijft, waar ze enthousiast over worden. Ze hebben een eerste stap gezet binnen hun zoektocht naar een toekomstig plan.
Jūs turite užbaigti visas užduotis norint gauti ženkliuką
Užduotys
Užduotis nr.1
Įrodymus patikrino: vienas renginio organizatorius
Kies twee rolmodellen die jou het meest aanspreken/bij jou passen en beschrijf wat jou precies aanspreekt of inspireert.
Užduotis nr.2
Įrodymus patikrino: pats patvirtino
Benoem drie kenmerken waaraan anderen mensen kunnen zien dat dit rolmodel bij jou hoort of past
Užduotis nr.3
Įrodymus patikrino: pats patvirtino
Waar moet jij persoonlijk nog aan werken om dit rolmodel in de toekomst te kunnen zijn? Of nog beter te worden in het rolmodel? Beschrijf dit.

Įgūdžiai

ESCO
#internet der dingen
ESCO
#planuoti vidutinės trukmės ir ilgalaikius tikslus
ESCO
#asmeninis tobulėjimas
Asmeninis tobulėjimas
Pridėjo į grojaraštį (1)
Laikas pabaigti: 30 minučių
Dalintis:

Organizatoriai

At Jaimy

Panaudota grojaraščiuose

Get Future Fit
At Jaimy
Badgecraft palaiko šią platformą ir plėtoja ją kartu su pagrindinėmis švietimo organizacijomis. Europos Sąjungos programa Erasmus+ dalinai finansavo pirmosios platformos versijos sukūrimą. Susisiekite su mumis support@badgecraft.eu.
Platforma
Pakeisti į kitą kalbą:
Dalinai finansuojamas iš Europos Sąjungos programos Erasmus+
PradinisŽemėlapisVeiklosGrojaraščiai