Tilburg City of Learning
Su di noi
Playlist
Registrati
1

Get Future Fit #3 rolmodellen

Partecipa
PanoramicaBadge

Get Future Fit #3 rolmodellen

Partecipa

Informazioni

De wereld veranderd continu en wij moeten daarin mee veranderen. Maar wat als je nog niet goed weet wat je wilt of welke richting je op wilt? Een groot probleem tegenwoordig onder jongeren is de prestatiedruk waarin er van elkaar verwacht wordt dat we in een klap succesvol zijn. Wat als je jezelf de tijd geeft om uit te zoeken waar je voor staat, wat je drijft en waar je enthousiast over wordt? In deze activiteit gaan wij jou daarin helpen! Uit interviews met verschillende jongeren over de wereld zijn negen rolmodellen gekomen die jongeren hebben ontworpen. Het Institute for the Future heeft deze rollen vormgegeven en kunnen als inspiratiebron worden gebruikt voor jongeren. In de bijlage vind je een uitleg over de negen rolmodellen. Stel jezelf de vraag: wordt ik enthousiast van het werken met eco systemen, ben ik een type die een start up wilt opzetten, wil ik de wereld verbeteren of hou ik enorm van persoonlijke ontwikkeling? In deze activiteit kom je erachter!

Invullen op worksheet: omcirkel de twee rolmodellen

Materiale

  • Rolmodellen

Ottieni badge per l'attività

Sottotitolo
1

Get Future Fit #rolmodels Ottieni questo badge

Devi guadagnare 1 badge in questo progetto
De eigenaar van deze badge heeft zich laten inspireren door de negen rolmodellen van de toekomst die ontwikkelt zijn door het Institute for the Future. De eigenaar heeft onderzocht wat hem/haar drijft, waar ze enthousiast over worden. Ze hebben een eerste stap gezet binnen hun zoektocht naar een toekomstig plan.
Devi completare tutte le attività per ottenere il badge
Attività
Attività n. 1
Prova verificata da: Un organizzatore dell'attività
Kies twee rolmodellen die jou het meest aanspreken/bij jou passen en beschrijf wat jou precies aanspreekt of inspireert.
Attività n. 2
Prova verificata da: auto-approvazione
Benoem drie kenmerken waaraan anderen mensen kunnen zien dat dit rolmodel bij jou hoort of past
Attività n. 3
Prova verificata da: auto-approvazione
Waar moet jij persoonlijk nog aan werken om dit rolmodel in de toekomst te kunnen zijn? Of nog beter te worden in het rolmodel? Beschrijf dit.

Badge
1

Competenze

ESCO
#sviluppo personale
ESCO
#pianificare gli obiettivi a medio e lungo termine
ESCO
#Internet delle cose
Sviluppo individuale
Iscritti (3)
Inserito in playlist (1)
Tempo di completamento: 30 minuti
Condividi:

Organizzatori

At Jaimy
Vibe Active
Tilburg City of Learning

Utilizzato nelle playlist

Get Future Fit
At Jaimy
Badgecraft gestisce questa piattaforma web e continua a svilupparla in partnership con organizzazioni leader nel settore dell'educazione. La prima versione di questa piattaforma è stata realizzata grazie ai cofinanziamenti del programma Erasmus+ dell'Unione Europea. Contattaci all'email support@badgecraft.eu.
Piattaforma
Cambia lingua:
Co-finanziato dal programma Erasmus+ dell'Unione Europea
HomeTutte le attivitàPlaylistMappa