Tilburg City of Learning
A propos
Playlists
Sign Up
1

Get Future Fit #3 rolmodellen

S'inscrire
Vue d'ensembleBadges

Get Future Fit #3 rolmodellen

S'inscrire

Contenu

De wereld veranderd continu en wij moeten daarin mee veranderen. Maar wat als je nog niet goed weet wat je wilt of welke richting je op wilt? Een groot probleem tegenwoordig onder jongeren is de prestatiedruk waarin er van elkaar verwacht wordt dat we in een klap succesvol zijn. Wat als je jezelf de tijd geeft om uit te zoeken waar je voor staat, wat je drijft en waar je enthousiast over wordt? In deze activiteit gaan wij jou daarin helpen! Uit interviews met verschillende jongeren over de wereld zijn negen rolmodellen gekomen die jongeren hebben ontworpen. Het Institute for the Future heeft deze rollen vormgegeven en kunnen als inspiratiebron worden gebruikt voor jongeren. In de bijlage vind je een uitleg over de negen rolmodellen. Stel jezelf de vraag: wordt ik enthousiast van het werken met eco systemen, ben ik een type die een start up wilt opzetten, wil ik de wereld verbeteren of hou ik enorm van persoonlijke ontwikkeling? In deze activiteit kom je erachter!

Invullen op worksheet: omcirkel de twee rolmodellen

Matériel

  • Rolmodellen

Get activity badge

Get activity badge subtitle
1

Get Future Fit #rolmodels Get this badge

Vous devez obtenir 1 badge dans ce projet
De eigenaar van deze badge heeft zich laten inspireren door de negen rolmodellen van de toekomst die ontwikkelt zijn door het Institute for the Future. De eigenaar heeft onderzocht wat hem/haar drijft, waar ze enthousiast over worden. Ze hebben een eerste stap gezet binnen hun zoektocht naar een toekomstig plan.
Vous devez terminer toutes les tâches pour obtenir le badge
Tâches
Activité n° 1
Will be checked by : un organisateur de l'activité
Kies twee rolmodellen die jou het meest aanspreken/bij jou passen en beschrijf wat jou precies aanspreekt of inspireert.
Activité n° 2
Will be checked by: en auto-approbation
Benoem drie kenmerken waaraan anderen mensen kunnen zien dat dit rolmodel bij jou hoort of past
Activité n° 3
Will be checked by: en auto-approbation
Waar moet jij persoonlijk nog aan werken om dit rolmodel in de toekomst te kunnen zijn? Of nog beter te worden in het rolmodel? Beschrijf dit.

Badges :
1

Compétences

ESCO
#personal development
ESCO
#plan medium to long term objectives
ESCO
#Internet of Things
Développement personnel
(4) a rejoint
Ajouté à la Playlist (1)
Temps à compléter : 30 minutes
Partager :

Organisateurs

At Jaimy
Vibe Active
Tilburg City of Learning

Utilisé dans les playlists

Get Future Fit
At Jaimy
Badgecraft héberge et développe cette plateforme avec les principaux organismes d'éducation. La première version de cette plateforme a été cofinancée par Erasmus +, programme de l'Union européenne. Contactez-nous à : support@badgecraft.eu .
Plateforme
Changer de langue:
Cofinancé par Erasmus+, programme de l'Union Européenne
AccueilOpportunitiesPlaylistCarte