Tilburg City of Learning
O nas
Seznami predvajanja
Registracija
1

Get Future Fit #3 rolmodellen

Pridruži se
PregledZnačke

Get Future Fit #3 rolmodellen

Pridruži se

O Badgecraft-u

De wereld veranderd continu en wij moeten daarin mee veranderen. Maar wat als je nog niet goed weet wat je wilt of welke richting je op wilt? Een groot probleem tegenwoordig onder jongeren is de prestatiedruk waarin er van elkaar verwacht wordt dat we in een klap succesvol zijn. Wat als je jezelf de tijd geeft om uit te zoeken waar je voor staat, wat je drijft en waar je enthousiast over wordt? In deze activiteit gaan wij jou daarin helpen! Uit interviews met verschillende jongeren over de wereld zijn negen rolmodellen gekomen die jongeren hebben ontworpen. Het Institute for the Future heeft deze rollen vormgegeven en kunnen als inspiratiebron worden gebruikt voor jongeren. In de bijlage vind je een uitleg over de negen rolmodellen. Stel jezelf de vraag: wordt ik enthousiast van het werken met eco systemen, ben ik een type die een start up wilt opzetten, wil ik de wereld verbeteren of hou ik enorm van persoonlijke ontwikkeling? In deze activiteit kom je erachter!

Invullen op worksheet: omcirkel de twee rolmodellen

Gradivo

  • Rolmodellen

Pridobite značko aktivnosti

Pridobite podnapise značke aktivnosti
1

Get Future Fit #rolmodels Pridobi to značko

Prejeti moraš 1 znački na tem projektu
De eigenaar van deze badge heeft zich laten inspireren door de negen rolmodellen van de toekomst die ontwikkelt zijn door het Institute for the Future. De eigenaar heeft onderzocht wat hem/haar drijft, waar ze enthousiast over worden. Ze hebben een eerste stap gezet binnen hun zoektocht naar een toekomstig plan.
Da pridobiš značko, moraš opraviti vse naloge
Naloge
Naloga št. 1
Dokaze preveril: En organizator dejavnosti
Kies twee rolmodellen die jou het meest aanspreken/bij jou passen en beschrijf wat jou precies aanspreekt of inspireert.
Naloga št. 2
Dokaze preveril: samopotrditev
Benoem drie kenmerken waaraan anderen mensen kunnen zien dat dit rolmodel bij jou hoort of past
Naloga št. 3
Dokaze preveril: samopotrditev
Waar moet jij persoonlijk nog aan werken om dit rolmodel in de toekomst te kunnen zijn? Of nog beter te worden in het rolmodel? Beschrijf dit.

Značke
1

Veščine

ESCO
#internet der dingen
ESCO
#določati srednjeročne in dolgoročne cilje
ESCO
#osebni razvoj
Personal development
Na seznam predvajanja dodan/a (1)
Potreben čas za dokončanje: 30 minuta
Deli:

Organizatorji

At Jaimy
Vibe Active
Tilburg City of Learning

Uporabljeno v seznamu predvajanja

Get Future Fit
At Jaimy
Badgecraft vodi spletno infrastrukturo za mesta in regije učenja in jo razvija skupaj z vodilnimi izobraževalnimi organizacijami. Evropski konzorcij razvija to platformo s pomočjo sofinanciranja programa Evropske unije Erasmus+. Kontaktirajte support@badgecraft.eu.
Platforma
Preklopite na drug jezik:
Sofinancirano s strani programa Evropske unije Erasmus+
DomovPriložnostiSeznami predvajanjaZemljevid